Ansigtsbehandling & hudpleje i Randers

Findes der noget bedre end en skønhedsbehandling? Det er der ikke, hvis du spørger os. Hos LINEHOLM har du mulighed for at få en professionel ansigtsbehandling og hudpleje i Randers. Vores ansigtsbehandlinger er fugtgivende, anti-aging samt dybderensende.

Mini ansigtsbehandling
Afrensning af huden, hudanalyse, peeling, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, varmekompres, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt de produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 45 minutter.

470 kr.

Dybderensende ansigtsbehandling
Afrensning af huden, hudanalyse, peeling, damp, udrensning af urenheder, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 60 minutter.

570 kr.

Luksus ansigtsbehandling
Afrensning af huden, hudanalyse, peeling, damp, udrensning af urenheder, retning af bryn eller hovedbundsmassage, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, varmekompres, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

770 kr.

Medex hyalorun ansigtsbehandling
Behandlingen er til tør hud, sart hud eller en hud som er trist og grå. Huden bliver boostet med hyaluron som giver fornyet fugt til huden. Afrensning af huden, hudanalyse, frugtsyrer som peeler i dybden, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, varmekompres, special ansigtsmaske, ampuller, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

770 kr.

Medex frugtsyre 10% ansigtsbehandling

Behandlingen er til rynker, linjer, tør hud, trist hud, hyperpigmentering, slap hud og mange urenheder. Der bliver renset igennem flere lag i huden, for at nå ned til problemerne dybt nede i huden. Afrensning af huden, hudanalyse, frugtsyrer 10% som peeler i dybden, udrensning af urenheder, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

770 kr.

Medex fragile ansigtsbehandling
Behandlingen er til sart hud, overfølsom hud, allergisk hud og hudsygdommen rosasea. Der bliver taget hensyn til huden og fokus på beroligelse og fugt, for at få huden mere i balance. Afrensning af huden, hudanalyse, evt. peeling som fjerner de døde hudceller, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, varmekompres, beroligende ansigtsmaske, ampuller, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

770 kr.

Medex anti-age ansigtsbehandling
Behandlingen er til en hud med mange rynker, slap hud, linjer og tørhed. Der er fokus på at rense huden igennem, arbejde med stamcellerne som er blevet doven med tiden, booste huden med fugt og arbejde på at rynkerne hæver sig og derved bliver mindre. Afrensning af huden, hudanalyse, frugtsyrer 10% som peeler i dybden, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, varmekompres, lysterapi ansigtsmaske i 10 minutter, special collagen ansigtsmaske, ampuller, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

870 kr.

Medex c-vitamin ansigtsbehandling
Behandlingen indeholder mange c-vitaminer som er godt til pigmentforandringer (solskader). Huden bliver renset og peelet i dybden og arbejder på at nedtone den mørke pigment. Afrensning af huden, hudanalyse, frugtsyrer 10% som peeler i dybden, udrensning af urenheder, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

870 kr.

Medex lysterapi ansigtsbehandling – stor
Denne behandling er god hvis man gerne vil arbejde dybt i huden. Gamle ar, dybe rynker, konstant rødme, karsprængninger, pigmentering, dybe urenheder, ujævn hud mm. Start med denne behandling og få derefter den lille lysterapi ansigtsbehandling, med kort varrighed for at få hurtigere effekt. Derefter skiftevis op til 6-10 gange eller efter ønsket effekt. 3 slags lys afhængig af huden. Afrensning af huden, hudanalyse, frugtsyrer 10% som peeler i dybden, lysterapi broen i 20 minutter, ansigtsmaske, ampuller, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 75 minutter.

870 kr.

Medex lysterapi ansigtsbehandling – lille
Denne behandling er en efterfølgende ansigtsbehandling, til den store lysterapi ansigtsbehandling. Afrensning af huden, lysterapi broen i 20 minutter, ansigtsmaske, ampuller, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt produkter som passer til din hud. Behandlingen varer 45 minutter.

430 kr.

Hovedbundsmassage
Kan tilvælges til alle behandlinger.
Behandlingen varer 10 minutter.

100 kr.

Håndmassage
Kan tilvælges til alle behandlinger.
Behandlingen varer 10 minutter.

100 kr.

Fodmassage
Kan tilvælges til alle behandlinger.
Behandlingen varer 10 minutter.

100 kr.

Ansigtsmassage
Kan tilvælges til en ansigtsbehandling.
Behandlingen varer 10 minutter.

100 kr.

Make-up i forbindelse med ansigtsbehandling
Behandlingen varer 10 minutter.

120 kr.

Opstrammende øjenmaske
Kan tilvælges til en ansigtsbehandling.

120 kr.

Lysmasken i 10 minutter
Kan tilvælges til en ansigtsbehandling.

120 kr.

Dybderensningen af huden
Kan tilvælges til en ansigtsbehandling.

120 kr.

Værd at vide efter behandling & hudpleje

Når man får en ansigtsbehandling kan huden godt blive lidt rød de efterfølgende timer, da der kommer gang i blodcirkulationen. Hvis der er blevet dybderenset er der røde pletter/mærker som også aftager efter et par timer, men en god idé at gøre det en uges tid før man skal noget så det kan arbejde og hele færdigt. Efter en ansigtsbehandling kan du forvente en blød hud, med massere af glød og næring. Huden vil være mættet af fugt og det er derfor ikke det bedste at tage make-up på lige bagefter, den skal blot have ro ligesom dig efter en afslappende behandling.

Bestil en tid i dag

Vil du høre mere om vores ansigtsbehandlinger og hudpleje? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på telefon 91 56 54 55, sende en mail til kliniklineholm@yahoo.com eller udfylde vores kontaktformular. Hvis du blot ønsker, at bestille en tid til en behandling, så har du mulighed for at anvende vores online booking.